Reviews en ervaringen met knitted knockers

Hieronder of op onze Facebook pagina, wij horen graag uw reactie op de gebreide of gehaakte, hele borstprotheses, deelprotheses en aqua-knockers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
een verademing!

Super bedankt voor de gebreide protheses!Ik draag ze nu al 2 weken en ben er heel erg blij mee. Het voelt prettig aan en is heerlijk licht en luchtig, een verademing vergeleken bij de zware siliconen prothese. Het idee dat het met veel liefde gebreid is, maak het ook nog eens hartverwarmend! Nogmaals heel erg bedankt!

Dank!

Lieve breisters,Sinds een paar maanden draag ik een gebreide deelprothese. Ik wil niet anders meer, wat comfortabel! Het is even in model duwen en een beetje vulling eruit halen, maar toen zat het fantastisch. Ik vergeet totaal dat ik een prothese heb, niet meer zweterig in de zomer en veel, lichter dan een siliconen versie. Heel erg dank, chapeau voor dit initiatief.

Geweldige ervaring!

Lieve mensen,Sinds een paar dagen gebruik in nu jullie 'knitted knockers' en ze zijn werkelijk heel comfortabel. Het was even wennen en ik moest er een klein beetje vulling uithalen om alles goed te laten passen in mijn bh's. Maar het resultaat is werkelijk fantastisch! Je merkt na enige tijd niet meer dat je ze draagt. Geen zware siliconen borsten meer, die op een gegeven moment gaan zweten. Ik ben jullie dan ook erg dankbaar voor dit geweldige resultaat. Ik ben er erg blij mee en weet zeker dat ik er nog lang van zal genieten!

Fijne reacties

Wij breien hele en deel knitted knockers protheses en krijgen wekelijks hele fijne reacties hierop. Ik moedig de draagsters hierbij aan om ook een review te schrijven om andere vrouwen te helpen een keuze te maken. De gebreide protheses zijn geen vervanging voor de siliconen protheses maar een welkome afwisseling en vooral bij warm weer een verademing. Maar we hebben ook vrouwen die niets anders meer dragen. Het is heel persoonlijk. Ook of het meteen na de operatie gedragen kan worden op de wond. Bij velen gaat dit maar als er nog bestralingen geweest zijn kan de wond te gevoelig zijn. Over de veiligheid van het materiaal hoeft u niet in te zitten, wel of de prothese schoon is. Als u ze krijgt moet u ze eerst even wassen op de hand of de machine (30 graden). Wij leveren er ook een waszakje bij maar dat is niet bij ieder breipunt het geval. De deelprotheses worden ook goed ontvangen zowel de kleine als het schaalmodel. Ik hoop dat er veel reviews komen zodat we kunnen zien waar nog verbeteringen gemaakt kunnen worden. En ook over de service. Ook ontvangen wij regelmatig een bijdrage voor onze breipot, zodat we door kunnen gaan met dit werk dat we zo graag doen. Groetjes, Corrie Kuster - De Breischool Noordwijk